Dobrodošli na Samo Hajduk forum!

Bivši igrači Hajduka

Started by miro, 09 Mar 2024, 12:38

Previous topic - Next topic

miro

Luka Vušković ponovno zabio za Radomiak

Nakon što je prošlo kolo zabio (video: https://twitter.com/LukaVuskovic_44/status/1764743518583484663)

i ovaj put je na sličan način zabio i pomogao momčadi u novoj pobjedi

https://twitter.com/FootballReprt/status/1766150385935224974

miro

Trebotić se vratio u Hrvatsku, igrat će u 4. ligi

Nakon pet i pol godina Dinko Trebotić vratio se u hrvatski nogomet. Nekada veliki talent Hajduka pristupio je Ravnicama, momčadi koja se natječe u 4. Nogometnoj ligi središte Zagreb (peti rang natjecanja).

Trebotić je proteklih godinu dana igrao za rumunjski Buzau, a nakon što je nedavno raskinuo ugovor vratio se u Zagreb gdje inače živi s obitelji. S obzirom da nakon raskida nije imao mogućnost registracije za klub iz nekog većeg ranga odlučio je ostati u Zagrebu i brusiti formu do ljeta.

Kako bi ostao u željenom tonusu prihvatio je poziv prijatelja s Ravnica koji žele izboriti ulazak u viši rang.

Trebotić ima 33 godine, ponikao je u Hajduku, a s Poljuda je otišao u ljeto 2014. godine.

Bio je u Lokomotivi, mađarskom Videotonu gdje je igrao najbolji nogomet karijere, a igrao je i za izraelsku Bnei Yehudu, norveški Fredrikstad, Slaven Belupo, Dinamo Minsk, Kaposvar, Zrinjski te španjolski Aguilas.

miro

Futacs u mađarskom drugoligašu

MARKO FUTACS (34) igrao je za Hajduk od 2016. do 2018. U svojoj prvoj HNL sezoni mađarski je centarfor bio najbolji strijelac s 18 golova. Ozljede su ga spriječile da u Hajduku, ali i u karijeri, pokaže koliko može. Nakon Hajduka igrao je za Fehervar, ZTE i ljubljansku Olimpiju i MTK s kojim je raskinuo ugovor u rujnu.

Sada je potpisao za Honved, trenutno 12. ekipu nižeg ranga mađarskog nogometa. U karijeri je Futacs još igrao za Werder Bremen, Ingolstadt, Portsmouth, Leicester City, Blackpool, Diósgyõr i Mersin. Za Mađarsku je odigrao tri utakmice.

Futacs je, podsjetimo, u Splitu bio žrtva napada prije pet godina. Ispred prostorija Torcide na Starom placu navijači su napali Ahmeda Saida, a potom, poslije prepirke, nogom u glavu udarili Futacsa. Futacs je za Hajduk odigrao ukupno 45 utakmica, zabio 24 i asistirao za tri gola.

miro

Gdje su bivši hajdukovi "legionari"? (edicija srpanj 2024.)


Franck Ohandza (32) - bez kluba, zadnje igrao u kineskoj drugoj ligi. Mi smo jedini dobili odštetu za njega, i to 1.2M eur.
Maksym Bilyi (34) - u ožujku okačio kopačke o klin, poslije Hajduka uglavnom igrao po Ukrajini. Nitko nikada nije platio odštetu za njega.
Artem Radchenko (29) - igra na Malti, u Hiberniansu, a poslije Hajduka promjenio čudo klubova i država. Nitko nikada nije platio odštetu za njega.
Jefferson (31) - evo i njega na Malti, u Marsaxlokku (danas potpisao). Bio u Portugalu,KSA i Brazilu. Sad navodno igra stopera. Mi smo ga jedini prodali, i to Chavesu za 350k.
Julián Velázquez (33) - imao par angažmana u Meksiku i Argentini, a onda u Boliviju i sada u Indoneziju. Nitko nikada nije platio odštetu za njega.
Nicolás Vélez (33) - promjenio more klubova nakon Hajduka,uglavnom po JI Aziji,karijeru završio u Tajlandu. Nitko nikada nije platio odštetu za njega.
Nacho Maganto (32) - poslije Hajduka po španjolskim nižim razredima, sad je u 4.ligi. Nitko nikada nije platio odštetu za njega.
Ardian Ismajli (27) - bio s Albanijom na Euru, prodasmo ga za 2.2m u Speziu otkud je dalje prodan za 2m u Empoli.
Said Ahmed Said (31) - trenutno bez kluba, zadnje bio grčkom Panserraikos. Jedino smo ga mi uspjeli prodati, za 500k Rio Aveu,sve drugo slobodni papiri.
Hysen Memolla (31) - trenutno u Kosovskoj 1.ligi, promjenio masu klubova i država nakon Hajduka. Nitko nikada nije platio odštetu.
Georgi Terziev (32) - nakon Hajduka cijelo vrijeme u Ludogoretsu kao opcija s klupe. Svojevremeno ga je Ludogorets platio Chernomoretsu 600k.
Savvas Gentsoglou (33) - bez kluba, zadnje igrao u 2.grčkoj ligi,poslije Hajduka bio u APEOL Nicosiji,KSA i Grčkoj. Nikad nitko platio odštetu.
Hamza Barry (29) - trenutno u Danskoj, Vejle BK. Čudna priča s njima, dvije godine nakon Hajduka ga nije bilo nigdje pa otišao u LA Galaxy II. U Danskoj čak i igra
Márkó Futács (34) - umirovljen, nekad prvi topnik HNL-a, poslije Hajduka uglavnom po Mađarskoj i jedan angažman u slovenskoj Olimpiji.
Hugo Almeida (40) - umirovljen,poslije Hajduka se vratio u portugalsku Coimbu i to je bilo to za ovu legendu
Gustavo Carbonieri (32) - poslije Hajduka pauza,pa Bugarska-Kosovo-Kuvajt-niža talijanska-niža brazilska. Nikad nitko platio odštetu.
André Fomitschow (33) - poslije Hajduka duga pauza pa njemački niželigaši. Nitko nikada nije platio odštetu.
Ádám Gyurcsó (33) - trenutno u AEK Larnaci,jedino smo ga mi platili,450k Pogonu. Poslije nas bio u Puskas Akademiji i Osijeku.
Borja López (30) - platili smo ga 200k,prodali za 50k. Sad je igrač Leganesa lani posuđen u Zulte Waregem
Steliano Filip (30) - bez kluba, svojevremeno smo ga platili 500k. Najviše što je itko dao za njega. Poslije nas bio po Rumunjskoj,Mađarskoj i Grčkoj.
Bassel Jradi (30) - trenutno desetka Bangkok Utd,poslije Hajduka bio u Apol.Limassola. Nitko nikada nije platio odštetu za njega.
Mirko Ivanovski (34) - trenutno u prvaku rumunjske 3.lige. Poslije Hajduka bio u Mađarskoj i Rumunjskoj. Tri kluba su za njega platila odštetu, ukupno 300k.
Francesco Tahiraj (27) - bez kluba, jedino mi platili odštetu za njega,100k Aluminiju. Poslije nas u Lokomotivi i Radomlju.
Jairo (32) - platili smo ga 300k, prodali za 500k Pafosu gdje je još uvijek
Oleksandr Svatok (29) - bio s Ukrajinom na Euru,pred par dana prodan iz Dnipra u MLS za 1.2M
Lumbardh Dellova (25) - poslije nas otišao u Ballkani i tamo je još uvijek. Nikad nije plaćena odšteta za transfer.
Nihad Mujakic (26) - novo pojačanje Partizana, zadnja dva kluba su mu platila odštetu, zbrojeno 1.4m. Poslije nas Belgija,Sarajevo,Ankaragucu i sada Partizan.
Iván Bulos (31) - umirovljen, poslije nas bio u neka dva slabije poznata peruanska kluba gdje je slabo igrao. Nikad nitko nije za njega platio odštetu.
Samuel Eduok (30) - bez kluba otkad je otišao iz Hajduka. Pet klubova je za njega plaćala manje odštete,mi smo konkretno platili 250k.
Kristian Dimitrov (27) - trenutno igra za Levski Sofia,samo smo mi platili tansfernu odštetu, 400k Botevu. U Levskome ove godine ima dosta minuta.
Umut Nayir (31) - bio kod nas kao posuđen igrač,sada u Feneru. Bio je u kombinacijama za tursku reprezentaciju. Promjenio dosta klubova,uglavnom turskih.
Darko Todorovic (27) - trenutno igrač Akhmat Groznog,vrijedi 1.5m. Platili su ga 400k Salzburgu. Ima 16 nastupa za BiH reprezentaciju.
Alexander Kacaniklic (32) - trenutno u AEL Limassolu, nitko nikada nije za njega platio odštetu.
Marco Fossati (31) - trenutno bez kluba,lani bio u Univ.Cluju. Iznos plaćenih odšteta za njega je neloših €5.45m. (u usporedbi s ostatkom društva)
Jani Atanasov (24) - u Poljskoj Cracoviji kamo smo ga prodali za 420k a doveli ga džabe. Skupio 18 utakmica za makedonsku reprezentaciju.
Dimitrios Diamantakos (31) - trenutno udarna kapisla i devetka East Bengal FC-a u indijskoj superligi. Ukupan iznos transfera €1.83. Mi smo ga uzeli i pustili sa slobodnim papirima.