Iz Hajduka pozvano pet igrača u svoje reprezentacije

Nakon 27. kola i utakmice protiv Lokomotive kreće razdoblje od dva tjedna bez SuperSport HNL-a. Pet igrača napustit će klub i otputovati sa svojim reprezentacijama.

Ivan Perišić dobio je poziv hrvatske reprezentacije za prijateljski turnir “W Cup” koji se održava u Ujedinjenim Arapskim Ermiratima od 22. do 26. ožujka. Na turniru će nastupiti još i reprezentacije Egipta, Novog Zelanda i Tunisa. Ipak, Ivan, kao još nedovoljno zaliječen, putuje s momčadi prvenstveno kao podrška, kao jedan od nositelja ekipe, a uoči EP-a u Njemačkoj ovog ljeta.

Niko Sigur dobio je pretpoziv A-reprezentacije te će s njom putovati u slučaju da se ozlijedi netko s njegove pozicije, a primarno će se priključiti svojim vršnjacima iz U-21 vrste koju vodi Dragan Skočić na predstojećim kvalifikacijskim utakmicama za EURO U-21 protiv Andore i Portugala.

Hajdukovog lijevog beka Ismaëla Dialla pozvao je izbornik Obale Bjelokosti, reprezentacije s kojom je nedavno osvojio Afrički kup nacija, za prijateljske susrete protiv Benina 23. ožujka te Urugvaja 26. ožujka.

Polivalentni veznjak Laszlo Kleinheisler pozvan je za prijateljske utakmice njegove Mađarske protiv Turske 22. ožujka i Kosova 26. ožujka.

Konačno, napadač Aleksandar Trajkovski konkurirat će za prijateljske utakmice Sjeverne Makedonije s momčadima Moldavije 22. ožujka i Crne Gore 26. ožujka.

Dodajmo i da je Emir Sahiti dobio pretpoziv reprezentacije Kosova.