Danas u 15h: Varaždin – Hajduk

Hajduk danas igra gostujuću utakmicu protiv Varaždina u sklopu 24. kola SuperSport HNL-a.

“Bumbari” dočekuju Hajduk s 2 pobjede, 1 remijem i 2 poraza u posljednjih 5 utakmica. U zadnjoj utakmici protiv Dinama upisali su minimalan poraz (0:1), dok su prije toga pobijedili Rudeš (1:0), odigrali neriješeno s Lokomotivom (0:0), izgubili od Slaven Belupa (1:2) te pobijedili Goricu (1:3).

Dva puta susreli su se Varaždin i Hajduk ove sezone, a Hajduk je oba puta pobijedio. Ujedno je i Filip Krovinović svoja zadnja dva gola za Hajduk zabio upravo u utakmicama protiv Varaždinaca. U 5. kolu slavili su s 1:2 pogocima Krovinovića i Dajakua. U 15. kolu Hajduk je opet bio bolji, ovaj put rezultatom 3:1 pogocima Pukštasa, Šarlije i Krovinovića. Ako gledamo zadnjih 10 utakmica, Splićani su upisali svih 10 pobjeda. Hajduk traži nastavak niza za nova 3 boda.

Varaždin je momčad koja voli posjed i voli igrati nogomet, ne “parkira autobus na gol-crti” kao mnoge druge momčadi u HNL-u. Najbolji igrač ove sezone im je kapetan Igor Postonjski, njihov zadnji vezni. Bitni igrači su im također i Mario Vukčević i Dimitar Mitrovski, ali njih dvojica nemaju pravo nastupa zbog žutih kartona.

Utakmicu možete pratiti na kanalu MAXSport 1. Sretno Bili!